Adaptogener

Showing 1 – 10 of 29 results Showing all 29 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Nyplukkede økologisk tomater som er skrelt og hakket i små biter. Ideell for mange retter. Boksen er enkel å åpne.

Brukes i gryter, supper og sauser, pizza, lasange og andre pastaretter.
kr 25
Helios Tomatsaus Passata er en økologisk saus av solmodne tomater fra Italia som er silt, slik at skinn og kjerner ikke kommer med. Med et glass Passata i skapet har du alltid et godt utgangspunkt for en velsmakende middag.
kr 47
Tørkede gojibær regnes som supermat og er svært rike på antioksidanter, C-vitaminer og betakaroten. Frisk på smak.
kr 69kr 99
Soltørkede tomater er modne tomater som er tørket i sollys for å fjerne det meste av vanninnholdet fra dem. Sol tørkede tomater ble opprinnelig laget på tegltak som en måte å lagre ferske tomater for vinteren.
kr 77
Anvendes som smaksstoff til drops og lakris.
kr 79
Atractylodes finnes hovedsakelig i det sentrale Kina. Det kinesiske navnet er Cang Shu.
kr 99
Blåbær rangerer like etter jordbær i popularitet av bær. Blåbær har de høyeste antioksidant kapasiteter blant alle frukter, grønnsaker, krydder og smakstilsetninger.
kr 115
Tulsi, også kjent som Holy Basil eller i Norge Hellig Basillikum, er en hellig plante i Hinduismen. Dens latinske navn er Ocimum tenuiflorum. Den er en aromatisk plante i familien Lamiaceae, hjemmehørende i India. Den er også dyrket i mange land i Asia.
kr 119
Blåbær rangerer like etter jordbær i popularitet av bær. Blåbær har de høyeste antioksidant kapasiteter blant alle frukter, grønnsaker, krydder og smakstilsetninger.
kr 134
Shatavari er en art av asparges som stammer fra Sri Lanka, India og Himalaya. Det er en viktig plante i det tropiske og subtropiske India. I Ayurveda har shatavari blitt beskrevet som en rasayana urt og har vært brukt i stor utstrekning som et adaptogen.
kr 135kr 194
1 2 3