Filters
Sort results
Reset
Apply
Nyplukkede økologisk tomater som er skrelt og hakket i små biter. Ideell for mange retter. Boksen er enkel å åpne. Brukes i gryter, supper og sauser, pizza, lasange og andre pastaretter. |
||
Helios Tomatsaus Passata er en økologisk saus av solmodne tomater fra Italia som er silt, slik at skinn og kjerner ikke kommer med. Med et glass Passata i skapet har du alltid et godt utgangspunkt for en velsmakende middag. |
||
Tørkede gojibær regnes som supermat og er svært rike på antioksidanter, C-vitaminer og betakaroten. Frisk på smak. |
||
Soltørkede tomater er modne tomater som er tørket i sollys for å fjerne det meste av vanninnholdet fra dem. Sol tørkede tomater ble opprinnelig laget på tegltak som en måte å lagre ferske tomater for vinteren. |
||
Anvendes som smaksstoff til drops og lakris. |
||
Atractylodes finnes hovedsakelig i det sentrale Kina. Det kinesiske navnet er Cang Shu. |
||
Blåbær rangerer like etter jordbær i popularitet av bær. Blåbær har de høyeste antioksidant kapasiteter blant alle frukter, grønnsaker, krydder og smakstilsetninger. |
||
Tulsi, også kjent som Holy Basil eller i Norge Hellig Basillikum, er en hellig plante i Hinduismen. Dens latinske navn er Ocimum tenuiflorum. Den er en aromatisk plante i familien Lamiaceae, hjemmehørende i India. Den er også dyrket i mange land i Asia. |
||
Blåbær rangerer like etter jordbær i popularitet av bær. Blåbær har de høyeste antioksidant kapasiteter blant alle frukter, grønnsaker, krydder og smakstilsetninger. |
||
Shatavari er en art av asparges som stammer fra Sri Lanka, India og Himalaya. Det er en viktig plante i det tropiske og subtropiske India. I Ayurveda har shatavari blitt beskrevet som en rasayana urt og har vært brukt i stor utstrekning som et adaptogen. |