Adaptogener

Showing 1 – 10 of 29 results Showing all 29 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply

Helios Tomatsaus Passata er en økologisk saus av solmodne tomater fra Italia som er silt, slik at skinn og kjerner ikke kommer med. Med et glass Passata i skapet har du alltid et godt utgangspunkt for en velsmakende middag.

Tørkede gojibær regnes som supermat og er svært rike på antioksidanter, C-vitaminer og betakaroten. Frisk på smak.

kr 69kr 99

Soltørkede tomater er modne tomater som er tørket i sollys for å fjerne det meste av vanninnholdet fra dem. Sol tørkede tomater ble opprinnelig laget på tegltak som en måte å lagre ferske tomater for vinteren.

Anvendes som smaksstoff til drops og lakris.

Tulsi, også kjent som Holy Basil eller i Norge Hellig Basillikum, er en hellig plante i Hinduismen. Dens latinske navn er Ocimum tenuiflorum. Den er en aromatisk plante i familien Lamiaceae, hjemmehørende i India. Den er også dyrket i mange land i Asia.

kr 119

Atractylodes finnes hovedsakelig i det sentrale Kina. Det kinesiske navnet er Cang Shu.

kr 129

Blåbær rangerer like etter jordbær i popularitet av bær. Blåbær har de høyeste antioksidant kapasiteter blant alle frukter, grønnsaker, krydder og smakstilsetninger.

kr 129

Schisandra er en hardfør busk som vanligvis finnes i Øst-Asia, og først og fremst i Kina. Planten kan vokse i nesten i all jord.

kr 129kr 232

Shatavari er en art av asparges som stammer fra Sri Lanka, India og Himalaya. Det er en viktig plante i det tropiske og subtropiske India. I Ayurveda har shatavari blitt beskrevet som en rasayana urt og har vært brukt i stor utstrekning som et adaptogen.

kr 135kr 194

Rhodiola rosea er også kjent som Golden Root eller Rosenrot, og finnes vanligvis i kalde områder og fjell høyt over havet. Disse inkluderer Arktis, Russland, Norge, Island og Asia etc.

kr 142kr 189
123