Adaptogener

Showing 1 – 10 of 28 results Showing all 28 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Helios Tomatsaus Passata er en økologisk saus av solmodne tomater fra Italia som er silt, slik at skinn og kjerner ikke kommer med. Med et glass Passata i skapet har du alltid et godt utgangspunkt for en velsmakende middag.
Soltørkede tomater er modne tomater som er tørket i sollys for å fjerne det meste av vanninnholdet fra dem. Sol tørkede tomater ble opprinnelig laget på tegltak som en måte å lagre ferske tomater for vinteren.
kr 62kr 89
Anvendes som smaksstoff til drops og lakris.
Tulsi, også kjent som Holy Basil eller i Norge Hellig Basillikum, er en hellig plante i Hinduismen. Dens latinske navn er Ocimum tenuiflorum. Den er en aromatisk plante i familien Lamiaceae, hjemmehørende i India. Den er også dyrket i mange land i Asia.
kr 119
Blåbær rangerer like etter jordbær i popularitet av bær. Blåbær har de høyeste antioksidant kapasiteter blant alle frukter, grønnsaker, krydder og smakstilsetninger.
kr 129
Schisandra er en hardfør busk som vanligvis finnes i Øst-Asia, og først og fremst i Kina. Planten kan vokse i nesten i all jord.
kr 129kr 232
Shatavari er en art av asparges som stammer fra Sri Lanka, India og Himalaya. Det er en viktig plante i det tropiske og subtropiske India. I Ayurveda har shatavari blitt beskrevet som en rasayana urt og har vært brukt i stor utstrekning som et adaptogen.
kr 135kr 194
Tørkede gojibær regnes som supermat og er svært rike på antioksidanter, C-vitaminer og betakaroten. Frisk på smak.
kr 139
Muira Puama, også kjent som "Potency Wood", er hjemmehørende i Amazonas regnskog.
kr 149kr 209
Shiitake er en spiselig sopp med tilhørighet til Kina, Japan og mange andre østasiatiske land. Den har blitt brukt i kinesisk mat i et par tusen år på grunn av sine helsefremmende egenskaper.
kr 159
123