Frukt

Showing 1 – 10 of 20 results Showing all 20 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Nydelig økologisk pastasaus med opphav fra Napoli. Denne sausen passer godt til pasta, men brukt den gjerne også til andre retter.
kr 33kr 45
Søte og deilige papayaterninger av tørket papaya. Perfekte til å søte opp en salat, for gryteretter eller som snacks gjerne sammen med nøtter og annen tørket frukt.
kr 42kr 59
Helios Tomatsaus Passata er en økologisk saus av solmodne tomater fra Italia som er silt, slik at skinn og kjerner ikke kommer med. Med et glass Passata i skapet har du alltid et godt utgangspunkt for en velsmakende middag.
Rosin er en tørket drue som dyrkes i mange land i verden. De er laget ved å dehydrere druer i en prosess ved hjelp av varmen fra solen eller en mekanisk prosess med ovn tørking.
Soltørkede tomater er modne tomater som er tørket i sollys for å fjerne det meste av vanninnholdet fra dem. Sol tørkede tomater ble opprinnelig laget på tegltak som en måte å lagre ferske tomater for vinteren.
kr 62kr 89
Dadler er en slags frukt, spesielt en steinfrukt, dyrket på dadle palmer. Dadler er tørket før de blir spist. Medjool dadler er også kjent som "kongen av dadler" eller "kronjuvelen av dadler".
kr 62kr 89
Søte, tørkede skiver av mango.

Passer godt å ha i is, desserter og bakverk men også som et sunnere snacs.
kr 65kr 93
Ananas Tørket i Terninger er tørket ananas kuttet i terninger. Smaker godt i salater, gryteretter mm.
Rå Økologisk Banan Chips, dekket med økologisk kokosolje , økologisk sukker, og økologisk honning.
Spesielt rik på mineralene jern og kalsium.

God som snacks så vel som i oppskrifter.
12