Frø

Showing 1 – 10 of 25 results Showing all 25 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Valmuefrø har en nøtteaktig aroma. Malte valmuefrø har en enda fyldigere smak enn hele frø.

Valmuefrø brukes til pynt og smakstilsetning i bakverk, særlig i loff og rundstykker.
kr 27kr 39
Belugalinsene er linsenes Rolls Roys. Navnet har de fått fordi de likner på russisk belugakaviar. De er preget av sin krydret-aromatiske smak.
kr 47kr 79
Næringsrike og sunne solsikkefrø. God nøtteaktig smak. Brukes i matretter og som snacks.

Solsikkefrø kan brukes både i bakverk og matretter, eller drysses over salaten for litt ekstra knas og smak.
Linfrø er også kjent som linseed, og har blitt konsumert av mennesket i tusenvis av år.

Linfrø er ansett som den beste vegetabilsk kilde til en gunstig omega-3 fettsyre (alfa linolensyre).
kr 54kr 69
Mungbønne er en art i erteblomstfamilien, som opprinnelig kommer fra India. Spirene er kilde til folsyre og kobber, og er mye brukt i det asiatiske kjøkken.
kr 59kr 85
Quinoa ("Qin-wah") har sitt opphav i Andes-regionen i Ecuador, Bolivia, Colombia og Peru. Det var viktig for kostholdet i gamle Andes sivilisasjoner.
kr 60kr 99
Teff var en av de tidligste plantene som ble domestisert. Det er en av de viktigste hovedvekstene i Etiopia og Eritrea. Den dyrkes for sine spiselige frø, også kjent som teff.
kr 65kr 99
Spirefrø av alfalfa og karse. Mild kryddersmak. Næringsrik. Lett å dyrke.

Karse er en av de letteste spirene å spire.
kr 72kr 105
Unik smak- og fargerik blanding. Næringsrik og energigivende miks.

Lett å dyrke. Bløtlegg en spiseskje frø over natten i et spireglass, rens så to ganger hver morgen og hver kveld.
kr 72kr 105
Alfalfa er dronningen av spirefrø. Lett å dyrke og svært næringsrik. Frisk, søt og nøtteaktig smak.

Alfaalfa er det mest brukte frøet til spiring og det høyest verdsatte.
kr 72kr 105
123