Filters Sort results
Reset Apply
Valmuefrø har en nøtteaktig aroma. Malte valmuefrø har en enda fyldigere smak enn hele frø. Valmuefrø brukes til pynt og smakstilsetning i bakverk, særlig i loff og rundstykker. | ||
Sesamfrø med skall. Rike på protein, kalsium, vitamin B og E. God nøtteaktig smak. Sesamfrø er smakfulle og dekorative frø. | ||
Røde linser er svært rike på vegetabilske proteiner og kostfiber. De passer ypperlig til mange retter. | ||
Linser har vært dyrket siden urtiden og inngår i mange salater, asiatiske retter og supper. Du Puy linser er en veldig god kilde til vegetabilsk protein. | ||
Belugalinsene er linsenes Rolls Roys. Navnet har de fått fordi de likner på russisk belugakaviar. De er preget av sin krydret-aromatiske smak. | ||
Næringsrike og sunne solsikkefrø. God nøtteaktig smak. Brukes i matretter og som snacks. Solsikkefrø kan brukes både i bakverk og matretter, eller drysses over salaten for litt ekstra knas og smak. | ||
Linfrø har blitt konsumert av mennesker i tusenvis av år.
De har en nøtteaktig smak og brukes ofte på toppen av brød eller i salater. | ||
Linfrø er også kjent som linseed, og har blitt konsumert av mennesket i tusenvis av år. Linfrø er ansett som den beste vegetabilsk kilde til en gunstig omega-3 fettsyre (alfa linolensyre). | ||
Spirefrø av alfalfa og karse. Mild kryddersmak. Næringsrik. Lett å dyrke. Karse er en av de letteste spirene å spire. | ||
Unik smak- og fargerik blanding. Næringsrik og energigivende miks. Lett å dyrke. Bløtlegg en spiseskje frø over natten i et spireglass, rens så to ganger hver morgen og hver kveld. |