Filters
Sort results
Reset
Apply
Rugflak lager en fyldig smak, saftig konsistens og litt grovere brød Ca. 10 % innblanding gir et mettende og deilig duftende brød. Bløtlegging er ikke nødvendig. |
||
Valmuefrø har en nøtteaktig aroma. Malte valmuefrø har en enda fyldigere smak enn hele frø. Valmuefrø brukes til pynt og smakstilsetning i bakverk, særlig i loff og rundstykker. |
||
Sesamfrø med skall. Rike på protein, kalsium, vitamin B og E. God nøtteaktig smak. Sesamfrø er smakfulle og dekorative frø. |
||
Røde linser er svært rike på vegetabilske proteiner og kostfiber. De passer ypperlig til mange retter. |
||
Linser har vært dyrket siden urtiden og inngår i mange salater, asiatiske retter og supper. Du Puy linser er en veldig god kilde til vegetabilsk protein. |
||
Belugalinsene er linsenes Rolls Roys. Navnet har de fått fordi de likner på russisk belugakaviar. De er preget av sin krydret-aromatiske smak. |
||
Næringsrike og sunne solsikkefrø. God nøtteaktig smak. Brukes i matretter og som snacks. Solsikkefrø kan brukes både i bakverk og matretter, eller drysses over salaten for litt ekstra knas og smak. |
||
Linfrø har blitt konsumert av mennesker i tusenvis av år.
De har en nøtteaktig smak og brukes ofte på toppen av brød eller i salater. |
||
Bokhvete er ikke en kornsort, men regnes som en nøtt og er helt fri for gluten. Den er lett å fordøye og rik på mineraler. |
||
Supersunne gresskarkjerner, fullstappet av nyttige mineraler og essensielle fettsyrer. |