Frø

Showing 1 – 10 of 35 results Showing all 35 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Mungbønne er en art i erteblomstfamilien, som opprinnelig kommer fra India. Spirene er kilde til folsyre og kobber, og er mye brukt i det asiatiske kjøkken.
Rugflak lager en fyldig smak, saftig konsistens og litt grovere brød Ca. 10 % innblanding gir et mettende og deilig duftende brød. Bløtlegging er ikke nødvendig.
kr 21kr 35
Valmuefrø har en nøtteaktig aroma. Malte valmuefrø har en enda fyldigere smak enn hele frø.

Valmuefrø brukes til pynt og smakstilsetning i bakverk, særlig i loff og rundstykker.
kr 27kr 39
Sesamfrø med skall. Rike på protein, kalsium, vitamin B og E. God nøtteaktig smak.

Sesamfrø er smakfulle og dekorative frø.
kr 29kr 69
Linfrø har blitt konsumert av mennesker i tusenvis av år. De har en nøtteaktig smak og brukes ofte på toppen av brød eller i salater.
kr 29kr 49
Røde linser er svært rike på vegetabilske proteiner og kostfiber. De passer ypperlig til mange retter.
kr 41kr 59
Linser har vært dyrket siden urtiden og inngår i mange salater, asiatiske retter og supper. Du Puy linser er en veldig god kilde til vegetabilsk protein.
kr 41kr 69
Belugalinsene er linsenes Rolls Roys. Navnet har de fått fordi de likner på russisk belugakaviar. De er preget av sin krydret-aromatiske smak.
kr 47kr 79
Næringsrike og sunne solsikkefrø. God nøtteaktig smak. Brukes i matretter og som snacks.

Solsikkefrø kan brukes både i bakverk og matretter, eller drysses over salaten for litt ekstra knas og smak.
kr 49
Bokhvete er ikke en kornsort, men regnes som en nøtt og er helt fri for gluten. Den er lett å fordøye og rik på mineraler.
kr 51kr 85
1 2 4