Pålegg

Showing 1 – 8 of 8 results Showing all 8 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Kjøkkensjefens Tunfisk i olje passer like godt i salaten som på brødskiva. Smaker også nydelig sammen med ris.
kr 18
Herlig appelsinsyltetøy. Holder høy kvalitet.

Lagringinstrukser: I kjøleskap etter åpning.
kr 21kr 30
Nydelig jordbær og rabarbra syltetøy med friske og sommersøte bær. Passer godt både på brødskiva, på musli og i bakverk.
kr 36
Herlig sjokoladekrem for de som elsker mørk sjokolade sammen med søt rørsukker. Delikat og intens sjokoladesmak, avrundet med en tødsj av ekte bourbon vanilje.
kr 69
Kremen inneholder hele 33% ristede hasselnøtter som gir deg masse gode næringsstoffer samtidig som dette er et søtt og deilig smørepålegg.
kr 99
Mandel smør er laget ved å male mandler til de blir kremet og jevn postei Den beholder den ernæringsmessige verdien av mandel, og er rik på protein, fiber, og essensielle fettsyrer.
kr 105
Tahini er en dip av kvernete sesamfrø. I Midtøsten, er tahini laget av avskallede frø, mens i øst-asiatisk den er laget av uavskallede frø, og er i hovedsak kalt "sesam dip".
kr 105
Vitapranas mandelsmør er laget av steinmalte mandler. Mandel smør er laget ved å male mandler til de blir kremet og jevn postei Den beholder den ernæringsmessige verdien av mandel, og er rik på protein, fiber, og essensielle fettsyrer.
kr 119
Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/1/8/9/superfoodbutikken.no/httpd.www/wp-content/plugins/wc-product-table-lite/templates/pagination.php on line 34