Plante Pulver

Showing 1 – 10 of 20 results Showing all 20 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Det er kartlagt om lag 400 forskjellige forbindelser i hvitløken. Hvitløk har høye konsentrasjoner av spormineraler og da spesielt selen, samt vitaminer og enzymer.
Nype er frukten av rose planten. Nyper brukes til urtete, syltetøy, gelé, sirup, suppe, drikke, brød, vin og syltetøy.
kr 99kr 129
Sennesplanten er en 1-2 m høy, flerårig halvbusk med tynne, parvise, blekgrønne småblad, gule blomster og særpregete, avlange, flate fruktbelger.
Rødbetepulver er alltid bra å ha i skapet. Brukes i supper, sauser, smoothies og som en ingrediens når man lager hjemmelaget sjokolade.
kr 110
Brukes i utarbeidelsen av pickles, grønnsaksretter, daals, og krydderblandinger som panch phoron og sambar pulver. De blir ofte brent for å redusere bitterhet og forbedre smak.
kr 129
Muira Puama, også kjent som "Potency Wood", er hjemmehørende i Amazonas regnskog.
kr 149kr 209
Mucuna pruriens er en tropisk belgfrukt som finnes i Afrika, India og Karibia. Frøene er viktig Ayurvedisk urt.
kr 155
Folketradisjon knyttet til løvetann Bruk av løvetann har lang tradisjon i både Europa og blant nordamerikanske indianere. Det var europeerne som introduserte løvetann i USA, hovedsakelig til Midtvesten.
kr 159
Burdock er en allsidig urte som har blitt brukt kontinuerlig til utallige formål de siste tusen årene i Asia og Europa, og nylig i Nord-Amerika.
kr 159
Tindved frukt består av sukkerarter , sukkeralkoholer, fruktsyrer, vitaminer (C, E og K), fenolforbindelser, karotenoider, fiber, aminosyrer, mineraler og plantesteroler. Frukten inneholder mange av disse i store mengder, og regnes derfor for svært næringsrik.
kr 161
12