Plante Pulver

Showing 1 – 10 of 21 results Showing all 21 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply

Det er kartlagt om lag 400 forskjellige forbindelser i hvitløken. Hvitløk har høye konsentrasjoner av spormineraler og da spesielt selen, samt vitaminer og enzymer.

Nype er frukten av rose planten. Nyper brukes til urtete, syltetøy, gelé, sirup, suppe, drikke, brød, vin og syltetøy.

kr 99kr 129

Sennesplanten er en 1-2 m høy, flerårig halvbusk med tynne, parvise, blekgrønne småblad, gule blomster og særpregete, avlange, flate fruktbelger.

Rødbetepulver er alltid bra å ha i skapet. Brukes i supper, sauser, smoothies og som en ingrediens når man lager hjemmelaget sjokolade.

kr 110

Brukes i utarbeidelsen av pickles, grønnsaksretter, daals, og krydderblandinger som panch phoron og sambar pulver. De blir ofte brent for å redusere bitterhet og forbedre smak.

kr 129

Burdock er en allsidig urte som har blitt brukt kontinuerlig til utallige formål de siste tusen årene i Asia og Europa, og nylig i Nord-Amerika.

kr 139

Rhodiola rosea er også kjent som Golden Root eller Rosenrot, og finnes vanligvis i kalde områder og fjell høyt over havet. Disse inkluderer Arktis, Russland, Norge, Island og Asia etc.

kr 142kr 189

Folketradisjon knyttet til løvetann Bruk av løvetann har lang tradisjon i både Europa og blant nordamerikanske indianere. Det var europeerne som introduserte løvetann i USA, hovedsakelig til Midtvesten.

kr 142

Muira Puama, også kjent som "Potency Wood", er hjemmehørende i Amazonas regnskog.

kr 149kr 209

Mucuna pruriens er en tropisk belgfrukt som finnes i Afrika, India og Karibia. Frøene er viktig Ayurvedisk urt.

kr 155
123