Urkornet emmer er næring- og smaksrikt. Det inneholder mye fiber og har et svakt gluten. Emmer gir et relativt mørkt brød. | ||
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. | ||
Hampmel er et naturlig glutenfritt og næringsrikt mel. Melet har en nøtteaktig smak og er rikt på fiber, mineraler og proteiner. | ||
Melasse har en svært aromatisk smak med en hint av lakris. | ||
Lilla Mais Mel Rå Økologisk Vill Vegan. | ||
Glutenfritt mel av økologisk kokos som er tørket og finmalt. Rikt på fiber og proteiner. Til baking av kaker og brød. | ||
Økologisk Bakepulver Fosfatfri | ||
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. | ||
Gjør pizzaen, pannekaker, paier og annet bakverk spennende ved bruk av bokhvetemel, et sunt og anvendelig mel med en nøtteaktig smak. | ||
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. |
Baking
Filters Sort results
Reset Apply