Filters Sort results
Reset Apply
Urkornet emmer er næring- og smaksrikt. Det inneholder mye fiber og har et svakt gluten. Emmer gir et relativt mørkt brød. | ||
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe. | ||
Hampmel er et naturlig glutenfritt og næringsrikt mel. Melet har en nøtteaktig smak og er rikt på fiber, mineraler og proteiner. | ||
Melasse har en svært aromatisk smak med en hint av lakris. Passer veldig godt i fullkornbakst, pepperkaker, sterke sauser og marinader, men også i musli, yoghurt eller blandet i varm melk. | ||
Lilla Mais Mel Rå Økologisk Vill Vegan. | ||
Glutenfritt mel av økologisk kokos som er tørket og finmalt. Rikt på fiber og proteiner. Til baking av kaker og brød. | ||
Økologisk Bakepulver Fosfatfri En av hjemme bakerenes uunnværlige hjelpere. Tilsatt litt maisstivelse som holder de aktive ingrediensene helt tørre frem til bruk. | ||
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe. | ||
Gjør pizzaen, pannekaker, paier og annet bakverk spennende ved bruk av bokhvetemel, et sunt og anvendelig mel med en nøtteaktig smak. | ||
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe. |