Baking

Showing 1 – 10 of 24 results Showing all 24 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Rugflak lager en fyldig smak, saftig konsistens og litt grovere brød Ca. 10 % innblanding gir et mettende og deilig duftende brød. Bløtlegging er ikke nødvendig.
kr 21kr 35
Havre er et av våre sunneste kornslag; rik på kostfiber, vitamin B1 (tiamin), sink og magnesium, samt kilde til jern.
kr 25kr 35
Tapiokamel er et godt produkt for glutenfri baking og for tykning av supper og sauser. Ingen merkbar lukt og smak.

Tapiokamel er laget av tørkede røtter fra cassava planten.
kr 29kr 42
Urkornet emmer er næring- og smaksrikt. Det inneholder mye fiber og har et svakt gluten. Emmer gir et relativt mørkt brød.
kr 30kr 55
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking.

Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe.
kr 30kr 45
Hampmel er et naturlig glutenfritt og næringsrikt mel. Melet har en nøtteaktig smak og er rikt på fiber, mineraler og proteiner.
kr 39kr 65
Melasse har en svært aromatisk smak med en hint av lakris.

Passer veldig godt i fullkornbakst, pepperkaker, sterke sauser og marinader, men også i musli, yoghurt eller blandet i varm melk.
kr 39kr 59
Lilla Mais Mel Rå Økologisk Vill Vegan.
kr 39kr 56
Glutenfritt mel av økologisk kokos som er tørket og finmalt. Rikt på fiber og proteiner. Til baking av kaker og brød.
kr 45kr 75
Spelt kan erstatte hvete i alle vanlige oppskrifter. Vår møller bruker utelukkende steinkvern når han maler kornet, slik at produktet du nå holder i hånden er av ypperste kvalitet.
kr 45kr 75
1 2 3