Baking

Showing 1 – 10 of 12 results Showing all 12 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Urkornet emmer er næring- og smaksrikt. Det inneholder mye fiber og har et svakt gluten. Emmer gir et relativt mørkt brød.
kr 30kr 55
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking.

Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe.
kr 30kr 45
Melasse har en svært aromatisk smak med en hint av lakris.

Passer veldig godt i fullkornbakst, pepperkaker, sterke sauser og marinader, men også i musli, yoghurt eller blandet i varm melk.
kr 39kr 59
Lilla Mais Mel Rå Økologisk Vill Vegan.
kr 39kr 56
Økologisk Bakepulver Fosfatfri

En av hjemme bakerenes uunnværlige hjelpere. Tilsatt litt maisstivelse som holder de aktive ingrediensene helt tørre frem til bruk.
kr 49kr 75
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking.

Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe.
Frisk juice laget av ferskpressede solmodne sitroner av høy kvalitet.
Vegetabilsk gelerings- og bindemiddel. Et glimrende alternativ til gelatin av animalsk opprinnelse.

Agar agar er ekstrahert fra tang som er tørket i solen.
kr 84kr 129
Hjortetakksalt kalles også for Hornsalt og brukes som tilsetningsstoff i deiger med mye fett og lite vann som kjeks, sveler (lapper), pepperkaker eller annen julebakst.
Bokhvete er ikke en kornsort, men regnes som en nøtt og er helt fri for gluten. Den er lett å fordøye og rik på mineraler.
12