Filters
Sort results
Reset
Apply
Rugflak lager en fyldig smak, saftig konsistens og litt grovere brød Ca. 10 % innblanding gir et mettende og deilig duftende brød. Bløtlegging er ikke nødvendig. |
||
Havre er et av våre sunneste kornslag; rik på kostfiber, vitamin B1 (tiamin), sink og magnesium, samt kilde til jern. |
||
Tapiokamel er et godt produkt for glutenfri baking og for tykning av supper og sauser. Ingen merkbar lukt og smak. Tapiokamel er laget av tørkede røtter fra cassava planten. |
||
Urkornet emmer er næring- og smaksrikt. Det inneholder mye fiber og har et svakt gluten. Emmer gir et relativt mørkt brød. |
||
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe. |
||
Hampmel er et naturlig glutenfritt og næringsrikt mel. Melet har en nøtteaktig smak og er rikt på fiber, mineraler og proteiner. |
||
Melasse har en svært aromatisk smak med en hint av lakris. Passer veldig godt i fullkornbakst, pepperkaker, sterke sauser og marinader, men også i musli, yoghurt eller blandet i varm melk. |
||
Lilla Mais Mel Rå Økologisk Vill Vegan. |
||
Glutenfritt mel av økologisk kokos som er tørket og finmalt. Rikt på fiber og proteiner. Til baking av kaker og brød. |
||
Spelt kan erstatte hvete i alle vanlige oppskrifter. Vår møller bruker utelukkende steinkvern når han maler kornet, slik at produktet du nå holder i hånden er av ypperste kvalitet. |