Royal Jelly

Showing 1 – 10 of 10 results Showing all 10 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply

Den unike kombinasjonen av næringsstoffer, aminosyrer og plante hormoner gjør Dr. Organic Royal Jelly til en ypperlig ingrediens for å bidra til å opprettholde et ungdommelig utseende. Gjennom historien har denne fantastiske ingrediensen blitt varslet som naturens ungdomskilde.

En revitaliserende rik daglig dusj gel basert på økologisk Royal Jelly, Aloe Vera, Rødkløver, Honning, Heather pluss Sedertre, Sitron, Geranium, Patchouli, Pettigrain og Sandeltre essensielle oljer.

En god balsam som etterlater håret glansfullt, og lett å stelle.

Den unike kombinasjonen av næringsstoffer, aminosyrer og plante hormoner gjør Organic Royal Jelly til en ypperlig ingrediens for å bidra til å opprettholde et ungdommelig utseende.

kr 119

En mild rensende shampoo rik på aminosyrer.

Den unike kombinasjonen av næringsstoffer, aminosyrer og plante hormoner gjør Dr. Organic Royal Jelly til en ypperlig ingrediens for å bidra til å opprettholde et ungdommelig utseende.

kr 119

En utjevnende, mild og luksuriøst silkeaktig lotion som etterlater huden med et usynlig slør av fuktighet for en sunnere og mer tonet utseende styrket av næringsrike viktige ingredienser.

kr 159

Reduserer fine linjer og rynker. Den unike kombinasjonen av næringsstoffer, aminosyrer og plante hormoner gjør Økologisk Royal Jelly til en ypperlig ingrediens for å bidra til å opprettholde et ungdommelig utseende.

kr 169

Bioaktive Organic Royal Jelly er en rik kilde til næringsstoffer og aminosyrer, som er kjent for sine epi genetiske celle regenererende egenskaper.

kr 179

En fantastisk anti-aldrende natt krem.

Den unike kombinasjonen av næringsstoffer, aminosyrer og plante hormoner gjør Organic Royal Jelly til en ypperlig ingrediens for å bidra til å opprettholde et ungdommelig utseende.

kr 179

En fantastisk anti-aldrende dag krem som vil gi deg en ungdommelig glød. Den unike kombinasjonen av næringsstoffer, aminosyrer og plante hormoner gjør Organic Royal Jelly til en ypperlig ingrediens for å bidra til å opprettholde et ungdommelig utseende.

kr 189

En meget effektiv krem formulert for å naturlig lysne huden over tid fylt med økologisk Royal Jelly, Algowhite, Aloe Vera juice, Sweet Almond Oil, Lakris ekstrakt, Bjørnebær ekstrakt, Morbær ekstrakt, Rødkløver, Heather, Honning og Propolis.

kr 189