Kroppspleie

Showing 1 – 10 of 154 results Showing all 154 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Gurkemeie er hovedingrediens i karri og den brukes i allslags middagsretter, sauser og salater.
Gurkemeie er hovedingrediens i karri og den brukes i allslags middagsretter, sauser og salater.

Den er spesielt populær i asiatiske retter.
kr 27kr 39
Vårt råe okologiske Chlorella har knust cellevegg og kan brukes av voksne, eldre og barn i alderen over to år. Det inneholder alle komponentene avgjørende for liv.
kr 40kr 99
Cayennepepper kalles også rød pepper og har en svært sterk og brennende smak. Pulveret har en oransje-brun til rød farge som setter sitt preg på diverse matretter.
kr 41kr 69
Tannbørstens håndtak er laget av 100% biologisk nedbrytbar bambus. Bambus er ikke et tre, men den raskest voksende planten på jorden. Den er naturlig antibakteriell, hvilket betyr at det ikke er nødvendig å bruke kunstgjødsel eller plantevernmidler under dyrkingen.
kr 49
Erte Protein er fra erter. Det er laget fra prosessen med ekstraksjon og rensing slik at proteinet blir konsentrert omtrent 82% i dette produktet.
kr 56kr 75
Beskyttende og fuktgivende leppepomade med solfaktor 15.
kr 59
Deilig såpe som er beroligende og fuktighetsgivende.
kr 59
Dr Organic Pomegranate lip balm er en rik, beroligende balsam som kombinerer antioksidant egenskaper av økologisk granateple med fuktighetsgivende og beroligende egenskaper.
kr 59
En velduftende fuktighetsgivende vegetabilsk såpe bar basert på økologisk lavendel olje, perfekt for naturlig rensing og mykgjørende selv svært sensitiv hud.
kr 59
1 2 16