Filters
Sort results
Reset
Apply
Kikerter kan bearbeides til et mel eller kokes. Kikerter er en sunn råvare du med fordel kan spise mer av. |
||
Bønner er veganeres beste venn, mest på grunn av det høye innholdet av protein. Men det er ikke bare veganere som bør spise bønner, det bør alle gjøre. |
||
Røde kidneybønner er full av proteiner, antioksidanter, fiber og jern. Bønnene er en av hovedingrediensene i gryteretten chili con carne. |
||
Røde linser er svært rike på vegetabilske proteiner og kostfiber. De passer ypperlig til mange retter. |
||
Linser har vært dyrket siden urtiden og inngår i mange salater, asiatiske retter og supper. Du Puy linser er en veldig god kilde til vegetabilsk protein. |
||
Belugalinsene er linsenes Rolls Roys. Navnet har de fått fordi de likner på russisk belugakaviar. De er preget av sin krydret-aromatiske smak. |
||
Meksikansk blanding av bønner og grønnsaker i tomatsaus. Blanding av fem typer bønner, paprika og mais i en aromatisk tomatsaus. |
||
Erte Protein er fra erter. Det er laget fra prosessen med ekstraksjon og rensing slik at proteinet blir konsentrert omtrent 82% i dette produktet. |
||
Mungbønne er en art i erteblomstfamilien, som opprinnelig kommer fra India. Spirene er kilde til folsyre og kobber, og er mye brukt i det asiatiske kjøkken. |
||
Tamari er en tradisjonell japansk soyasaus som er tykkere, mørkere og fyldigere enn en vanlig soyasaus. Tamari lages av soyabønner, kildevann og havsalt som legges til gjæring i store trefat. Sausen får modne i to år før tapping. |