Belgfrukter

Showing 1 – 10 of 12 results Showing all 12 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Bønner er veganeres beste venn, mest på grunn av det høye innholdet av protein. Men det er ikke bare veganere som bør spise bønner, det bør alle gjøre.
kr 35kr 59
Røde kidneybønner er full av proteiner, antioksidanter, fiber og jern. Bønnene er en av hovedingrediensene i gryteretten chili con carne.
kr 41kr 59
Røde linser er svært rike på vegetabilske proteiner og kostfiber. De passer ypperlig til mange retter.
kr 41kr 59
Linser har vært dyrket siden urtiden og inngår i mange salater, asiatiske retter og supper. Du Puy linser er en veldig god kilde til vegetabilsk protein.
kr 41kr 69
Belugalinsene er linsenes Rolls Roys. Navnet har de fått fordi de likner på russisk belugakaviar. De er preget av sin krydret-aromatiske smak.
kr 47kr 79
Meksikansk blanding av bønner og grønnsaker i tomatsaus.

Blanding av fem typer bønner, paprika og mais i en aromatisk tomatsaus.
Erte Protein er fra erter. Det er laget fra prosessen med ekstraksjon og rensing slik at proteinet blir konsentrert omtrent 82% i dette produktet.
kr 56kr 75
Mungbønne er en art i erteblomstfamilien, som opprinnelig kommer fra India. Spirene er kilde til folsyre og kobber, og er mye brukt i det asiatiske kjøkken.
kr 59kr 85
Tamari er en tradisjonell japansk soyasaus som er tykkere, mørkere og fyldigere enn en vanlig soyasaus. Tamari lages av soyabønner, kildevann og havsalt som legges til gjæring i store trefat. Sausen får modne i to år før tapping.
kr 84kr 109
Mucuna pruriens er en tropisk belgfrukt som finnes i Afrika, India og Karibia. Frøene er viktig Ayurvedisk urt.
kr 155
12