Bønner er veganeres beste venn, mest på grunn av det høye innholdet av protein. Men det er ikke bare veganere som bør spise bønner, det bør alle gjøre. | ||
Røde kidneybønner er full av proteiner, antioksidanter, fiber og jern. Bønnene er en av hovedingrediensene i gryteretten chili con carne. | ||
Røde linser er svært rike på vegetabilske proteiner og kostfiber. De passer ypperlig til mange retter. | ||
Linser har vært dyrket siden urtiden og inngår i mange salater, asiatiske retter og supper. Du Puy linser er en veldig god kilde til vegetabilsk protein. | ||
Belugalinsene er linsenes Rolls Roys. Navnet har de fått fordi de likner på russisk belugakaviar. De er preget av sin krydret-aromatiske smak. | ||
Meksikansk blanding av bønner og grønnsaker i tomatsaus. | ||
Erte Protein er fra erter. Det er laget fra prosessen med ekstraksjon og rensing slik at proteinet blir konsentrert omtrent 82% i dette produktet. | ||
Tamari er en tradisjonell japansk soyasaus som er tykkere, mørkere og fyldigere enn en vanlig soyasaus. Tamari lages av soyabønner, kildevann og havsalt som legges til gjæring i store trefat. Sausen får modne i to år før tapping. | ||
Mungbønne er en art i erteblomstfamilien, som opprinnelig kommer fra India. Spirene er kilde til folsyre og kobber, og er mye brukt i det asiatiske kjøkken. | ||
Mucuna pruriens er en tropisk belgfrukt som finnes i Afrika, India og Karibia. Frøene er viktig Ayurvedisk urt. |
Belgfrukter
Filters Sort results
Reset Apply