Alkymi

Showing 1 – 10 of 204 results Showing all 204 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Gurkemeie er hovedingrediens i karri og den brukes i allslags middagsretter, sauser og salater.

Den er spesielt populær i asiatiske retter.
kr 27kr 39
Brahmi (latinsk navn Bacopa monnieri) er en av de indiske ayurvediske urter.
kr 42kr 77
Det er kartlagt om lag 400 forskjellige forbindelser i hvitløken. Hvitløk har høye konsentrasjoner av spormineraler og da spesielt selen, samt vitaminer og enzymer.
Helios Tomatsaus Passata er en økologisk saus av solmodne tomater fra Italia som er silt, slik at skinn og kjerner ikke kommer med. Med et glass Passata i skapet har du alltid et godt utgangspunkt for en velsmakende middag.
superfoodbutikken.no_Urtegaarden_Cajeput_Eterisk_Olje
Eterisk olje fra bladene av økologisk Eukalyptus globulus. Anvendes i kosmetikk.
kr 49kr 89
Ringblomsttinktur av økologisk ringblomst. Virker regenererende, helende, lindrende og sammentrekkende. Velegnet til alle hudtyper, især til normal-fettet, uren og moden hud.
Inneholder bl.a. betennelsehemmende eteriske oljer og kumariner samt antioxidanter og garvestoffer, som virker astringerende.
Salvietinktur av økologisk salvieblad. Inneholder bl.a. antioxidanter, rensende og stimulerende eteriske oljer samt tanniner, som virker sammentrekkende og fremmer heling av huden. Velegnet til alle hud og hårtyper.
Vannopløselig virkestoff til kosmetikk.

Virker sammentrekkende, samt helbredende og lindrende på ødemer, hævelser og blå merker.
Virker lindrende og astringerende på huden og holder dessuten håret i god stand og modvirker skjell. Velegnet til alle hud og hårtyper, men især fra normal til fet hud og hår.
1221