Vaskemidler

Showing 1 – 10 of 15 results Showing all 15 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking.

Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe.
kr 45
Gjør tallerkenene skinnende rene uten behov for sterke kjemikalier. Inntørket mat og fett har ingen sjanse mot den nedbrytbare formelen med en blanding av kokosolje og sukker. I tillegg til å fjerne alle uønskede rester, har den en herlig duft av grapefrukt og grønn te!
kr 57
Gjør tallerkenene skinnende rene uten behov for sterke kjemikalier. Inntørket mat og fett har ingen sjanse mot den nedbrytbare formelen. I tillegg til å fjerne alle uønskede rester, har den en deilig duft av sitron.
kr 57
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking.

Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe.
kr 59
Rengjør toalettet uten at det svir i øynene av sterke kjemikalier. Plantebaserte og nedbrytbare ingredienser gjør susen i toalettet, alt du trenger er Ecover Toalettrengjøring, en toalettkost og vann. Etterlater en frisk og naturlig duft!
kr 62
Fra den ydmyke sokken til king size sengetøy. Hold tøyet mykt og friskt med Ecover Fabric Conditioner. Denne plantebaserte formelen er skånsom mot huden din og overdøver ikke nesen din.
kr 63
Ecover Flekkfjerner regjerer enestående. Smuss bekjempende enzymer ruller opp ermene og kjemper mot tøffe proteinbaserte flekker fra klærne dine. Blod, svette, gjørme og grønske har ingen sjanse mot dette plantebaserte produktet.
kr 74
Ecover Delicate Laundry Liquid tar forsiktig vare på fine stoffer, silke og ull, med store tommelen opp fra Woolmark. Ideell for både håndvask og maskin, si farvel til å bobble og beskytte dyrebare farger. Alle med en subtil lavendel duft.
kr 84
Få frem det beste på badet ditt uten de øye rennende sterke kjemikaliene. Ecover Bathroom Cleaner erstatter såpeskum og smuss med gnist og glans, og en frisk plantebasert duft.
kr 86
Pass på å ikke gå rett i vinduet, for her er det ingen flekker å se! Vindusvasken fra Ecover er utviklet for flekkfrie, raskt tørkende og skinnende resultater, både inne og ute. Den nedbrytbare formelen vinker farvel til håndavtrykk og skitne vinduer, uten kjemiske lukter som svir i nesen!
kr 86
1 2