Filters
Sort results
Reset
Apply
Tapiokamel er et godt produkt for glutenfri baking og for tykning av supper og sauser. Ingen merkbar lukt og smak. Tapiokamel er laget av tørkede røtter fra cassava planten. |
||
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe. |
||
Økologisk Bakepulver Fosfatfri En av hjemme bakerenes uunnværlige hjelpere. Tilsatt litt maisstivelse som holder de aktive ingrediensene helt tørre frem til bruk. |
||
Melasse har en svært aromatisk smak med en hint av lakris. Passer veldig godt i fullkornbakst, pepperkaker, sterke sauser og marinader, men også i musli, yoghurt eller blandet i varm melk. |
||
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe. |
||
Frisk juice laget av ferskpressede solmodne sitroner av høy kvalitet. |
||
Vegetabilsk gelerings- og bindemiddel. Et glimrende alternativ til gelatin av animalsk opprinnelse. Agar agar er ekstrahert fra tang som er tørket i solen. |
||
Hjortetakksalt kalles også for Hornsalt og brukes som tilsetningsstoff i deiger med mye fett og lite vann som kjeks, sveler (lapper), pepperkaker eller annen julebakst. |
||
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe. |
||
Kjevle i Tre. |