Nøtter

Showing 1 – 10 of 11 results Showing all 11 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Hasselnøtter brukes til mange ulike formål. Du kan spise de som snacks eller ha de i frokostblandinger, kaker, desserter, sjokolade og konfekt.
kr 60kr 85
Deilige, smaksrike cashewnøtter uten salt. Fulle av vitaminer, mineraler og sunt fett.
kr 99
Valnøtter er ett av flere høy næringsinnhold tetthet matvarer. 100 gram valnøtter inneholder 15,2 gram protein, 65,2 gram fett, og 6,7 gram kostfiber.
kr 99
Mandel smør er laget ved å male mandler til de blir kremet og jevn postei Den beholder den ernæringsmessige verdien av mandel, og er rik på protein, fiber, og essensielle fettsyrer.
kr 105
Mandelmel er et godt alternativ for deg som trenger et sunnere alternativ til mel fra korn til bruk i glutenfrie- og lavkarboretter.
kr 118kr 169
Vitapranas mandelsmør er laget av steinmalte mandler. Mandel smør er laget ved å male mandler til de blir kremet og jevn postei Den beholder den ernæringsmessige verdien av mandel, og er rik på protein, fiber, og essensielle fettsyrer.
kr 119
Paranøtter er rike på vitaminer og mineraler som selen, magnesium, kalsium og E-vitamin. De er også rike på en- og flerumettet fett.
kr 127
Nydelige økologiske mandler som er fulle av viktige mineraler og fettsyrer.
kr 135
Macadamia nøtter har en kremet smak og sprø konsistens som ligner på paranøtter, men litt mykere og mer smøraktig.
kr 165
Pekan Nøtter Halve Økologisk 250g Ingredients: Økologiske halvdelte Pekan Nøtter Packaging: Standup pouch with clip seal Best Før: 12.2024 Opphavsland: Mexico Økologisk Sertifisering GB-ORG-05 Pekannøtter er rike på omega-6 fettsyrer, selv om pekannøtter inneholder omtrent halvparten så mye omega-6 som valnøtter. Pekannøtter er en god kilde til protein og umettet fett. De har en rik, …
Fortsett å lese Pekan Nøtter Halve Økologisk 250g
kr 169
1 2