Lavendel

Showing 1 – 7 of 7 results Showing all 7 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
En velduftende fuktighetsgivende vegetabilsk såpe bar basert på økologisk lavendel olje, perfekt for naturlig rensing og mykgjørende selv svært sensitiv hud.
kr 59
Denne avslappende formuleringen er en herlig blanding av organisk Lavendel olje og Aloe Vera laget for å berolige og roe både kropp og sinn.
kr 99
En antibakteriell roll-on deodorant. Den er ekstremt mild, men svært effektiv! Den passer for alle hudtyper. Den er basert på organisk Lavendel olje og Aloe Vera, Solsikkeolje, islandsk Moss og vitamin E.
kr 99
En meget effektiv formel som kombinerer organisk Lavendel olje og Aloe Vera designet for å forsiktig rense, gjenopprette og beskytte hendene.
kr 99
En nærende balsam som passer for alle hårtyper formulert med økologisk lavendel olje, Aloe Vera, Shea smør, Panthenol, solsikkeolje og vitamin E.
kr 119
Ren vellduftende lavendel olje hjelper til å harmonisere kropp og sinn, den er avslappende og forfriskende, fremmer en følelse av velvære og friskhet.
kr 119
Rik og behagelig parfymert, en intens sjampo som er gunstig for alle hårtyper og effektiv i å forebygge flassende hodebunn forhold.
kr 119
Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/1/8/9/superfoodbutikken.no/httpd.www/wp-content/plugins/wc-product-table-lite/templates/pagination.php on line 34