Filters Sort results
Reset Apply
Det er kartlagt om lag 400 forskjellige forbindelser i hvitløken. Hvitløk har høye konsentrasjoner av spormineraler og da spesielt selen, samt vitaminer og enzymer. | ||
Erte Protein er fra erter. Det er laget fra prosessen med ekstraksjon og rensing slik at proteinet blir konsentrert omtrent 82% i dette produktet. | ||
Det er rikt med jern, sink, essensielle fettsyrer, kalium og magnesium i Gresskarfrø. Proteinet og enumettet fett kan gis av dem for kroppen vår. | ||
Ris Protein pulver blir laget av ris. Vi trenger protein hver dag fordi våre muskler og vev er bygget opp av det. | ||
Vegetabilsk gelerings- og bindemiddel. Et glimrende alternativ til gelatin av animalsk opprinnelse. Agar agar er ekstrahert fra tang som er tørket i solen. | ||
Nype er frukten av rose planten. Nyper brukes til urtete, syltetøy, gelé, sirup, suppe, drikke, brød, vin og syltetøy. | ||
Bittersalt også kalt Epsom salt (Magnesium sulfat) til bruk i fortbad, bad og næringsmidler. | ||
Sennesplanten er en 1-2 m høy, flerårig halvbusk med tynne, parvise, blekgrønne småblad, gule blomster og særpregete, avlange, flate fruktbelger. | ||
Rødbetepulver er alltid bra å ha i skapet. Brukes i supper, sauser, smoothies og som en ingrediens når man lager hjemmelaget sjokolade. | ||
Brukes i utarbeidelsen av pickles, grønnsaksretter, daals, og krydderblandinger som panch phoron og sambar pulver. De blir ofte brent for å redusere bitterhet og forbedre smak. |