Filters
Sort results
Reset
Apply
Erte Protein er fra erter. Det er laget fra prosessen med ekstraksjon og rensing slik at proteinet blir konsentrert omtrent 82% i dette produktet. |
||
Det er rikt med jern, sink, essensielle fettsyrer, kalium og magnesium i Gresskarfrø. Proteinet og enumettet fett kan gis av dem for kroppen vår. |
||
Rødbetepulver er alltid bra å ha i skapet. Brukes i supper, sauser, smoothies og som en ingrediens når man lager hjemmelaget sjokolade. |
||
Vegetabilsk gelerings- og bindemiddel. Et glimrende alternativ til gelatin av animalsk opprinnelse. Agar agar er ekstrahert fra tang som er tørket i solen. |
||
Ris Protein pulver blir laget av ris. Vi trenger protein hver dag fordi våre muskler og vev er bygget opp av det. |
||
Bittersalt også kalt Epsom salt (Magnesium sulfat) til bruk i fortbad, bad og næringsmidler. |
||
Bittersalt også kalt Epsom salt (Magnesium sulfat) til bruk i fortbad, bad og næringsmidler. |
||
Kollagen tilskudd. Gelatin kan også brukes til vingummi, skumputer, lakris og lakriskonfekt. Spises også som tilskudd for å øke kollagen i huden. |
||
Vakker hud, glansfullt friskt hår og vitale negler. Kollagen type 1 er viktig for hud og hår. Super-proteinet gir også næring til skjelettet, bein og muskler og er bra for fordøyelsen. |
||
Nype er frukten av rose planten. Nyper brukes til urtete, syltetøy, gelé, sirup, suppe, drikke, brød, vin og syltetøy. |