Sopp

Showing 1 – 8 of 8 results Showing all 8 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Shiitake er en spiselig sopp med tilhørighet til Kina, Japan og mange andre østasiatiske land. Den har blitt brukt i kinesisk mat i et par tusen år på grunn av sine helsefremmende egenskaper.
kr 159
Cordyceps er endoparasitoider, parasittiske hovedsakelig på insekter og andre leddyr. Cordyceps sinensis finnes hovedsakelig i Himalaya-regionene, f.eks. i Tibet i Kina, i Nepal og i India.
kr 209
Reishi Sopp kalles Lingzhi på Kinesisk. Det er en polypore sopp, og det meste refererer til Ganoderma lucidum arten. Det har blitt brukt tradisjonellt Kina i mer enn 2000 år.
kr 215
Agaricus blazei er det vitenskapelige navnet på en sopp som også omtales som Guds sopp. Agaricus blazei-soppen inneholder spesielle typer polysakkarider kjent som betaglukaner.
kr 239
Chaga sopp er en sopp i Hymenochaetaceae familien. Den er parasittisk på trær. Den har en uregelmessig form og ser ut som brent kull.
kr 299
Hericium (også kalt lion's mane sopp, bearded tooth sopp, satyr's beard, bearded hedgehog, pom pom sopp, eller bearded tooth sopp) er en spiselig og medisinsk sopp som tilhører tann sopp gruppen.
kr 299
Maitake er en polypore sopp som vokser i klynger på bunnen av trær, spesielt eiketrær. På japansk, betyr det "dansende sopp".
kr 324
Zhu Ling sopp er en spiselig sopp med det vitenskapelige navnet Polyporus umbellatus. Zhu Ling sopp brukes som en matingrediens.
kr 359