Krem og Lotion

Showing 1 – 10 of 17 results Showing all 17 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Et rent naturprodukt som inneholder blandt annet Japansk peppermynte olje og urter som stimulerer blodsirkulasjonen og virker i dybden.
kr 125
Fuktighetsgivende lotion til tørr, irritert og sol beskadiget hud.
kr 139
En intensiv, antioksidant og beskyttende balsam med Økologisk Manuka Honning, Aloe Vera, olivenolje, Propolis, solsikkeolje og vitamin E, som lindrer og støtter tørre eller ru hender.
kr 149
Manuka Honningen's fantastiske egenskaper gjør den til en kraftig og effektiv ingrediens i hudpleieprodukter.
kr 149
En intensiv, antioksidant og beskyttende krem med Økologisk Manuka Honning, Aloe Vera, olivenolje, Propolis, solsikkeolje og vitamin E, som lindrer og støtter tørre eller ru hender.
kr 149
En fuktighetskrem basert på økologisk granateple og beriket med Aloe Vera, Kakaosmør, Shea smør, olivenolje, solsikkeolje, irish Moss, vitamin A og E
kr 159
Organisk Moroccan Argan Oil er en utrolig rik kilde til vitamin A, vitamin E, antioksidanter, essensielle fettsyrer og phystosteroler, vitale for sunn hud.
kr 159
Kraftig og restorative lotion basert på økologisk Manuka Honey blandet med Aloe Vera, Kakaosmør, Shea smør, olivenolje, solsikkeolje , Irish Moss, vitamin A og E.
kr 159
En utjevnende, mild og luksuriøst silkeaktig lotion som etterlater huden med et usynlig slør av fuktighet for en sunnere og mer tonet utseende styrket av næringsrike viktige ingredienser.
kr 159
Reduserer fine linjer og rynker. Den unike kombinasjonen av næringsstoffer, aminosyrer og plante hormoner gjør Økologisk Royal Jelly til en ypperlig ingrediens for å bidra til å opprettholde et ungdommelig utseende.
kr 169
12