Tørket basilikum passer utmerket i mange matretter som supper, sauser, fiskeretter, fjørferetter, marinader og pastaretter. | ||
Krydderblandingen er velegnet til pizza og ostesmørbrød, pasta, tomatretter, lasagne og gryter, focaccia og rundstykker. | ||
Tørket gressløk brukes på samme måte som fersk. Den liker ikke høye temperaturer så godt, og bør derfor tilsettes i slutten av matlagingen. | ||
Tradisjonelt finkornet havsalt er ditt daglige salt for ethvert kulinarisk formål. Havsaltet sitt mineralsammensetning forsterker de indre smaker av maten. Bruk finkornet salt som krydder eller i ulike matretter. De ubehandlede saltkrystallene løses raskt. | ||
Chili passer bra i mange ulike middagsretter og supper. Men den brukes også i rå salater, supper, desserter og sjokolade. | ||
Rosmarin er elsket for sin skarpe smak og kraftige aroma. Den løfter en rekke fiske- og kjøttretter. | ||
Mild og smaksrik paprikapulver som passer godt som krydder i gryter, til kjøtt, kylling eller fisk. | ||
Gurkemeie er hovedingrediens i karri og den brukes i allslags middagsretter, sauser og salater. | ||
Valmuefrø har en nøtteaktig aroma. Malte valmuefrø har en enda fyldigere smak enn hele frø. | ||
Sesamfrø med skall. Rike på protein, kalsium, vitamin B og E. God nøtteaktig smak. |
Krydder
Filters Sort results
Reset Apply