Filters
Sort results
Reset
Apply
Gurkemeie er hovedingrediens i karri og den brukes i allslags middagsretter, sauser og salater. |
||
Knuste frø av økologisk koriander. Frøene er kaldmalt, dampbehandlet og raskt pakket i tett beholder for å bevare den gode smaken og aromaen. |
||
Tørket basilikum passer utmerket i mange matretter som supper, sauser, fiskeretter, fjørferetter, marinader og pastaretter. |
||
Persille er et mye brukt krydder, både fersk og tørket. Den setter ekstra god smak på maten. I tillegg blir maten tilført flere gode næringsstoffer. Du kan gjerne kalle persille supermat og bruke mye av den. |
||
Krydderblandingen er velegnet til pizza og ostesmørbrød, pasta, tomatretter, lasagne og gryter, focaccia og rundstykker. |
||
Tørket gressløk brukes på samme måte som fersk. Den liker ikke høye temperaturer så godt, og bør derfor tilsettes i slutten av matlagingen. |
||
Tradisjonelt finkornet havsalt er ditt daglige salt for ethvert kulinarisk formål. Havsaltet sitt mineralsammensetning forsterker de indre smaker av maten. Bruk finkornet salt som krydder eller i ulike matretter. De ubehandlede saltkrystallene løses raskt. |
||
Chili passer bra i mange ulike middagsretter og supper. Men den brukes også i rå salater, supper, desserter og sjokolade. Noen bruker også litt chili i kakao eller te. |
||
Rosmarin er elsket for sin skarpe smak og kraftige aroma. Den løfter en rekke fiske- og kjøttretter. I Middelshavsområdet er rosmarin et av de mest populære krydderene i krydderhylla. |
||
Mild og smaksrik paprikapulver som passer godt som krydder i gryter, til kjøtt, kylling eller fisk. Paprika passer godt som krydder til ulike middagsretter. |