Filters
Sort results
Reset
Apply
Gurkemeie er hovedingrediens i karri og den brukes i allslags middagsretter, sauser og salater. |
||
Tørket basilikum passer utmerket i mange matretter som supper, sauser, fiskeretter, fjørferetter, marinader og pastaretter. |
||
Krydderblandingen er velegnet til pizza og ostesmørbrød, pasta, tomatretter, lasagne og gryter, focaccia og rundstykker. |
||
Tørket gressløk brukes på samme måte som fersk. Den liker ikke høye temperaturer så godt, og bør derfor tilsettes i slutten av matlagingen. |
||
Tradisjonelt finkornet havsalt er ditt daglige salt for ethvert kulinarisk formål. Havsaltet sitt mineralsammensetning forsterker de indre smaker av maten. Bruk finkornet salt som krydder eller i ulike matretter. De ubehandlede saltkrystallene løses raskt. |
||
Chili passer bra i mange ulike middagsretter og supper. Men den brukes også i rå salater, supper, desserter og sjokolade. Noen bruker også litt chili i kakao eller te. |
||
Rosmarin er elsket for sin skarpe smak og kraftige aroma. Den løfter en rekke fiske- og kjøttretter. I Middelshavsområdet er rosmarin et av de mest populære krydderene i krydderhylla. |
||
Mild og smaksrik paprikapulver som passer godt som krydder i gryter, til kjøtt, kylling eller fisk. Paprika passer godt som krydder til ulike middagsretter. |
||
Gurkemeie er hovedingrediens i karri og den brukes i allslags middagsretter, sauser og salater. Den er spesielt populær i asiatiske retter. |
||
Valmuefrø har en nøtteaktig aroma. Malte valmuefrø har en enda fyldigere smak enn hele frø. Valmuefrø brukes til pynt og smakstilsetning i bakverk, særlig i loff og rundstykker. |