Marokkansk Argan Olje

Showing 1 – 10 of 12 results Showing all 12 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
En flytende krem roll-on deodorant, mild men svært effektive som gir hudpleie fordeler til normal hud.
Organic Maroccan Argan Oil Body Wash er en fuktighetsgivende rik daglig bade og dusj gel som er gjenoppbyggende, anti-aldrende og nærende.
kr 109
En naturlig olje som forebygger huden mot for tidlig aldring.

Oljen er en rik kilde til vitaminer, antioksidanter og essensielle fettsyrer.
kr 139
Gjenopprettende og fuktighetsgivende sjampo. De unike egenskapene til denne fantastiske oljen er kombinert med en rekke økologiske essensielle oljer og fruktekstrakter for å skape en rik sjampo som glatter og renser.
kr 139
En intensiv, antioksidant og beskyttende balsam med Økologisk Manuka Honning, Aloe Vera, olivenolje, Propolis, solsikkeolje og vitamin E, som lindrer og støtter tørre eller ru hender.
kr 149
En bioaktiv hår og hodebunn behandling. I kombinasjon med vår proprietære blanding av økologiske oljer og ekstrakter har vi formulert en super rik konsentrert kondisjonerende balsam.
kr 159
Organisk Moroccan Argan Oil er en utrolig rik kilde til vitamin A, vitamin E, antioksidanter, essensielle fettsyrer og phystosteroler, vitale for sunn hud.
kr 159
En fuktighetsgivende, anti aldrings, regenererende olje som gjenoppretter og balanserer huden og sansene. Super rik fuktighetsgivende økologisk Argan Olje har en eksotisk kraftpakke av bio-aktive komponenter, inkludert hud regenererende essensielle fettsyrer.
kr 169
En fantastisk anti-aldrende dag krem som vil gi deg en ungdommelig glød.
kr 199
En fantastisk anti-aldrende natt krem.

Den unike kombinasjonen av næringsstoffer, aminosyrer og plante hormoner gjør Organic Royal Jelly til en ypperlig ingrediens for å bidra til å opprettholde et ungdommelig utseende.
kr 199
12