Filters Sort results
Reset Apply
Bønner er veganeres beste venn, mest på grunn av det høye innholdet av protein. Men det er ikke bare veganere som bør spise bønner, det bør alle gjøre. | ||
Røde kidneybønner er full av proteiner, antioksidanter, fiber og jern. Bønnene er en av hovedingrediensene i gryteretten chili con carne. | ||
Belugalinsene er linsenes Rolls Roys. Navnet har de fått fordi de likner på russisk belugakaviar. De er preget av sin krydret-aromatiske smak. | ||
Meksikansk blanding av bønner og grønnsaker i tomatsaus. Blanding av fem typer bønner, paprika og mais i en aromatisk tomatsaus. | ||
Erte Protein er fra erter. Det er laget fra prosessen med ekstraksjon og rensing slik at proteinet blir konsentrert omtrent 82% i dette produktet. | ||
Mungbønne er en art i erteblomstfamilien, som opprinnelig kommer fra India. Spirene er kilde til folsyre og kobber, og er mye brukt i det asiatiske kjøkken. | ||
Tamari er en tradisjonell japansk soyasaus som er tykkere, mørkere og fyldigere enn en vanlig soyasaus. Tamari lages av soyabønner, kildevann og havsalt som legges til gjæring i store trefat. Sausen får modne i to år før tapping. | ||
Mucuna pruriens er en tropisk belgfrukt som finnes i Afrika, India og Karibia. Frøene er viktig Ayurvedisk urt. | ||
Rå økologiske Pinjenøtter (pinjekjerner). Pinjekjerner er de spiselige frø av furu. De er også kjent som pinjekjerner. | ||
Mucuna pruriens er en tropisk belgfrukt som finnes i Afrika, India og Karibia. Frøene er viktig Ayurvedisk urt. |