Frø

Showing 11 – 20 of 32 results Showing all 32 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Alfalfa er dronningen av spirefrø. Lett å dyrke og svært næringsrik. Frisk, søt og nøtteaktig smak.

Alfaalfa er det mest brukte frøet til spiring og det høyest verdsatte.
kr 72kr 105
En unik smak sammensetning og fargerik blanding. Lett å dyrke. Næringsrik.

Fin kombinasjon av frisk smak fra fennikel blandet med søtheten til alfalfa og kryddersmaken til reddik.
kr 72kr 105
Alfalfa, dronningen av spirefrø sammen med 5% ruccola. Frisk, søt og nøtteaktig smak med et hint av krydder. Næringsrik.
kr 72kr 105
Mild, god og søt smak. Inneholder alle de essensielle aminosyrene. Rik på vitaminer og mineraler.

Brokkolispirer er manges favoritt på grunn av at den regnes for å være en komplett matkilde siden den inneholder alle de essensielle aminosyrene.
kr 72kr 105
Økologiske sennepsfrø. Perfekt til bruk i dressinger og sauser.
kr 84kr 129
Mungbønne er en art i erteblomstfamilien, som opprinnelig kommer fra India. Spirene er kilde til folsyre og kobber, og er mye brukt i det asiatiske kjøkken.
Supersunne gresskarkjerner, fullstappet av nyttige mineraler og essensielle fettsyrer.
Bokhvete er ikke en kornsort, men regnes som en nøtt og er helt fri for gluten. Den er lett å fordøye og rik på mineraler.
Chiafrø ble brukt av Aztekerindianerne for over 500 år siden. I de senere årene har de kommet fram i lyset igjen og betegnes som den nye supermaten.
Quinoa ("Qin-wah") har sitt opphav i Andes-regionen i Ecuador, Bolivia, Colombia og Peru. Det var viktig for kostholdet i gamle Andes sivilisasjoner.
1234