Filters Sort results
Reset Apply
En unik smak sammensetning og fargerik blanding. Lett å dyrke. Næringsrik. Fin kombinasjon av frisk smak fra fennikel blandet med søtheten til alfalfa og kryddersmaken til reddik. | ||
Alfalfa, dronningen av spirefrø sammen med 5% ruccola. Frisk, søt og nøtteaktig smak med et hint av krydder. Næringsrik. | ||
Mild, god og søt smak. Inneholder alle de essensielle aminosyrene. Rik på vitaminer og mineraler. Brokkolispirer er manges favoritt på grunn av at den regnes for å være en komplett matkilde siden den inneholder alle de essensielle aminosyrene. | ||
Økologiske sennepsfrø. Perfekt til bruk i dressinger og sauser. | ||
Bokhvete er ikke en kornsort, men regnes som en nøtt og er helt fri for gluten. Den er lett å fordøye og rik på mineraler. | ||
Chiafrø ble brukt av Aztekerindianerne for over 500 år siden. I de senere årene har de kommet fram i lyset igjen og betegnes som den nye supermaten. | ||
Quinoa ("Qin-wah") har sitt opphav i Andes-regionen i Ecuador, Bolivia, Colombia og Peru. Det var viktig for kostholdet i gamle Andes sivilisasjoner. | ||
Silymarin er tungt oppløselig i vann. Derfor brukes ikke frøene til urtete.
Ca 2,5 teskjeer malte frø kan inntas 3 ganger daglig. | ||
Hampfrø er fullspekket med proteiner. De har en mild nøtteaktig smak. Inneholder en perfekt balanse av omega 3, 6 og 9. Hamp regnes blant den eldste maten menneskene har spist. | ||
Brukes i utarbeidelsen av pickles, grønnsaksretter, daals, og krydderblandinger som panch phoron og sambar pulver. De blir ofte brent for å redusere bitterhet og forbedre smak. |