Filters Sort results
Reset Apply
Alfalfa er dronningen av spirefrø. Lett å dyrke og svært næringsrik. Frisk, søt og nøtteaktig smak. Alfaalfa er det mest brukte frøet til spiring og det høyest verdsatte. | ||
En unik smak sammensetning og fargerik blanding. Lett å dyrke. Næringsrik. Fin kombinasjon av frisk smak fra fennikel blandet med søtheten til alfalfa og kryddersmaken til reddik. | ||
Alfalfa, dronningen av spirefrø sammen med 5% ruccola. Frisk, søt og nøtteaktig smak med et hint av krydder. Næringsrik. | ||
Mild, god og søt smak. Inneholder alle de essensielle aminosyrene. Rik på vitaminer og mineraler. Brokkolispirer er manges favoritt på grunn av at den regnes for å være en komplett matkilde siden den inneholder alle de essensielle aminosyrene. | ||
Økologiske sennepsfrø. Perfekt til bruk i dressinger og sauser. | ||
Mungbønne er en art i erteblomstfamilien, som opprinnelig kommer fra India. Spirene er kilde til folsyre og kobber, og er mye brukt i det asiatiske kjøkken. | ||
Supersunne gresskarkjerner, fullstappet av nyttige mineraler og essensielle fettsyrer. | ||
Bokhvete er ikke en kornsort, men regnes som en nøtt og er helt fri for gluten. Den er lett å fordøye og rik på mineraler. | ||
Chiafrø ble brukt av Aztekerindianerne for over 500 år siden. I de senere årene har de kommet fram i lyset igjen og betegnes som den nye supermaten. | ||
Quinoa ("Qin-wah") har sitt opphav i Andes-regionen i Ecuador, Bolivia, Colombia og Peru. Det var viktig for kostholdet i gamle Andes sivilisasjoner. |