Filters Sort results
Reset Apply
Tørket gressløk brukes på samme måte som fersk. Den liker ikke høye temperaturer så godt, og bør derfor tilsettes i slutten av matlagingen. | ||
Tradisjonelt finkornet havsalt er ditt daglige salt for ethvert kulinarisk formål. Havsaltet sitt mineralsammensetning forsterker de indre smaker av maten. Bruk finkornet salt som krydder eller i ulike matretter. De ubehandlede saltkrystallene løses raskt. | ||
Chili passer bra i mange ulike middagsretter og supper. Men den brukes også i rå salater, supper, desserter og sjokolade. Noen bruker også litt chili i kakao eller te. | ||
Rosmarin er elsket for sin skarpe smak og kraftige aroma. Den løfter en rekke fiske- og kjøttretter. I Middelshavsområdet er rosmarin et av de mest populære krydderene i krydderhylla. | ||
Mild og smaksrik paprikapulver som passer godt som krydder i gryter, til kjøtt, kylling eller fisk. Paprika passer godt som krydder til ulike middagsretter. | ||
Valmuefrø har en nøtteaktig aroma. Malte valmuefrø har en enda fyldigere smak enn hele frø. Valmuefrø brukes til pynt og smakstilsetning i bakverk, særlig i loff og rundstykker. | ||
Økologisk malt muskat. Den har en bittersøt smak og brukes både på desserter og middagsretter. | ||
Deilig oreganokrydder. Aromatisk og rik på smak. Et av verdens mest brukte krydder. Oregano er mye brukt som krydder i landene rundt middelhavet. Den tilfører maten god smak og viktige næringsstoffer. | ||
Provence krydder er en rik og kompleks klassisk fransk krydderblanding. Den brukes både til salat, kjøtt, fisk- og grønnsaksretter. Det er en anvendelig blanding som passer godt i mange retter. | ||
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe. |