Krydder

Showing 1 – 10 of 57 results Showing all 57 results Showing the single result No results found
Sort by Price low to high
Filters Sort results
Reset Apply
Tørket gressløk brukes på samme måte som fersk. Den liker ikke høye temperaturer så godt, og bør derfor tilsettes i slutten av matlagingen.
kr 20kr 29
Rosmarin er elsket for sin skarpe smak og kraftige aroma. Den løfter en rekke fiske- og kjøttretter.

I Middelshavsområdet er rosmarin et av de mest populære krydderene i krydderhylla.
kr 25kr 42
Det er kartlagt om lag 400 forskjellige forbindelser i hvitløken. Hvitløk har høye konsentrasjoner av spormineraler og da spesielt selen, samt vitaminer og enzymer.
kr 27kr 45
Valmuefrø har en nøtteaktig aroma. Malte valmuefrø har en enda fyldigere smak enn hele frø.

Valmuefrø brukes til pynt og smakstilsetning i bakverk, særlig i loff og rundstykker.
kr 27kr 39
Deilig oreganokrydder. Aromatisk og rik på smak. Et av verdens mest brukte krydder.

Oregano er mye brukt som krydder i landene rundt middelhavet. Den tilfører maten god smak og viktige næringsstoffer.
kr 29kr 35
Provence krydder er en rik og kompleks klassisk fransk krydderblanding. Den brukes både til salat, kjøtt, fisk- og grønnsaksretter.

Det er en anvendelig blanding som passer godt i mange retter.
kr 29kr 39
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking.

Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe.
kr 30kr 45
Karri er en av de vanligste krydderblandinger og kommer fra indisk kjøkken. Brukes i en rekke middagsretter.
kr 31kr 42
Persille er et mye brukt krydder, både fersk og tørket. Den setter ekstra god smak på maten. I tillegg blir maten tilført flere gode næringsstoffer. Du kan gjerne kalle persille supermat og bruke mye av den.
Bergsaltet egner seg utmerket til bruk i matlaging og baking. Siden det ikke inneholder jod er det også utmerket til fermentering av for eksempel grønnsaker.

Finmalt bergsalt er et naturlig salt, helt fritt for tilsetningsstoffer.
126