Filters Sort results
Reset Apply
Karri er en av de vanligste krydderblandinger og kommer fra indisk kjøkken. Brukes i en rekke middagsretter. | ||
Persille er et mye brukt krydder, både fersk og tørket. Den setter ekstra god smak på maten. I tillegg blir maten tilført flere gode næringsstoffer. Du kan gjerne kalle persille supermat og bruke mye av den. | ||
Bergsaltet egner seg utmerket til bruk i matlaging og baking. Siden det ikke inneholder jod er det også utmerket til fermentering av for eksempel grønnsaker. Finmalt bergsalt er et naturlig salt, helt fritt for tilsetningsstoffer. | ||
Spisskummen setter god smak på en rekke retter fra mange land. | ||
Knuste frø av økologisk koriander. Frøene er kaldmalt, dampbehandlet og raskt pakket i tett beholder for å bevare den gode smaken og aromaen. | ||
Bergsaltet egner seg utmerket til bruk i matlaging og baking. Siden det ikke inneholder jod er det også utmerket til fermentering av for eksempel grønnsaker. Finmalt bergsalt er et naturlig salt, helt fritt for tilsetningsstoffer. | ||
Hele, ekte Ceylon kanelstenger, som har både sterk og aromatisk smak. Velegnet i gløgg og te og knust i bakverk, grøt, i bakverk og gjerne også i eksotiske matretter. | ||
Ekte eksklusiv kanel. Søt, pikant og krydret smak. Duft av sitrus, sitron og appelsin. Rik på antioksidanter og mangan. | ||
Kardemomme er krydderets dronning, en uvurderlig komponent i alt fra indisk garam masala til norsk julekake og indonesiske satayer. | ||
Næringsrike og sunne solsikkefrø. God nøtteaktig smak. Brukes i matretter og som snacks. Solsikkefrø kan brukes både i bakverk og matretter, eller drysses over salaten for litt ekstra knas og smak. |