Filters Sort results
Reset Apply
Ernærings gjær flak er laget av primær inaktiv gjær uten kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.
Denne vegan mat har en osteaktig og nøtteaktig smak. | ||
De tykke bladskjedene av sitrongress kan knuses og brukes som små børster til pensling av fisk, som derved får sitronsmak. En te som lages av plantens blad er en populær drikk i tropiske land. | ||
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe. | ||
Buljong pulver av ekte økologiske grønnsaker. Passer godt til supper, sauser, gryteretter og som varm drikke. | ||
Et nydelig kakaopulver med sterk og god sjokoladesmak. Ikke tilsatt sukker. Supert til kakao, bakverk eller desserter. | ||
Ekte belgisk hvit sjokolade av høy kvalitet. Sjokolade dropsene er godt egnet til baking eller til å lage din egen sjokoladetype. | ||
Smaksrikt himalayasalt fra saltgruvene i Pakistan. Passer godt som strøsalt og i matretter. | ||
Anvendes som smaksstoff til drops og lakris. | ||
Himalayasaltet er verdifullt ut fra et kjemisk helse pespektiv på grunn av betydelig mindre forurensing så vel som mineralsammensetningen. | ||
Økologiske sennepsfrø. Perfekt til bruk i dressinger og sauser. |