Filters Sort results
Reset Apply
Smaksrikt himalayasalt fra saltgruvene i Pakistan. Passer godt som strøsalt og i matretter. | ||
Bergsaltet egner seg utmerket til bruk i matlaging og baking. Siden det ikke inneholder jod er det også utmerket til fermentering av for eksempel grønnsaker. Finmalt bergsalt er et naturlig salt, helt fritt for tilsetningsstoffer. | ||
Hele, ekte Ceylon kanelstenger, som har både sterk og aromatisk smak. Velegnet i gløgg og te og knust i bakverk, grøt, i bakverk og gjerne også i eksotiske matretter. | ||
Ekte eksklusiv kanel. Søt, pikant og krydret smak. Duft av sitrus, sitron og appelsin. Rik på antioksidanter og mangan. | ||
Stjerneanis dufter som anisfrø med et hint av lakris. Krydderet har blitt brukt i over 3000 år i Kina. | ||
Det er kartlagt om lag 400 forskjellige forbindelser i hvitløken. Hvitløk har høye konsentrasjoner av spormineraler og da spesielt selen, samt vitaminer og enzymer. | ||
Håndskåret Ceylon kanel fra Sri Lanka som har en skarp og aromatisk smak. | ||
Kardemomme er krydderets dronning, en uvurderlig komponent i alt fra indisk garam masala til norsk julekake og indonesiske satayer. | ||
Næringsrike og sunne solsikkefrø. God nøtteaktig smak. Brukes i matretter og som snacks. Solsikkefrø kan brukes både i bakverk og matretter, eller drysses over salaten for litt ekstra knas og smak. | ||
Produktet er av rå kvalitet, og har ikke blitt varmet opp over 40 grader celsius. Premium kvalitet. Vårt kakao smør er av kreolsk variasjon, og fra Peru. |