Filters Sort results
Reset Apply
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe. | ||
Himalayasaltet er verdifullt ut fra et kjemisk helse pespektiv på grunn av betydelig mindre forurensing så vel som mineralsammensetningen. | ||
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe. | ||
Buljong pulver av ekte økologiske grønnsaker. Passer godt til supper, sauser, gryteretter og som varm drikke. | ||
Produktet er av rå kvalitet, og har ikke blitt varmet opp over 40 grader celsius. Premium kvalitet. Vårt kakao pulver er av kreolsk variasjon, og fra Peru. | ||
Den brune kakao liquor (aka kakaomasse ) er laget ved å male opp opp kakao bønner og nibs. | ||
Ekte belgisk hvit sjokolade av høy kvalitet. Sjokolade dropsene er godt egnet til baking eller til å lage din egen sjokoladetype. | ||
Anvendes som smaksstoff til drops og lakris. | ||
Økologiske sennepsfrø. Perfekt til bruk i dressinger og sauser. | ||
Tamari er en tradisjonell japansk soyasaus som er tykkere, mørkere og fyldigere enn en vanlig soyasaus. Tamari lages av soyabønner, kildevann og havsalt som legges til gjæring i store trefat. Sausen får modne i to år før tapping. |