Filters Sort results
Reset Apply
Tamari er en tradisjonell japansk soyasaus som er tykkere, mørkere og fyldigere enn en vanlig soyasaus. Tamari lages av soyabønner, kildevann og havsalt som legges til gjæring i store trefat. Sausen får modne i to år før tapping. | ||
Hjortetakksalt kalles også for Hornsalt og brukes som tilsetningsstoff i deiger med mye fett og lite vann som kjeks, sveler (lapper), pepperkaker eller annen julebakst. | ||
Kakaonibs er biter fra kakaobønner. Våre kakaonibs er av kreolsk variant, og fra Peru. Kreolsk variant kalles "The Queen of Cacao" da den produserer bønner av høyeste kvalitet. | ||
Dødehav salt grovt, uten antiklumpemiddel i forseglet plastboks 1kg. | ||
Gurkemeie er hovedingrediens i karri og den brukes i allslags middagsretter, sauser og salater. Den er spesielt populær i asiatiske retter. | ||
Tulsi, også kjent som Holy Basil eller i Norge Hellig Basillikum, er en hellig plante i Hinduismen. Dens latinske navn er Ocimum tenuiflorum. Den er en aromatisk plante i familien Lamiaceae, hjemmehørende i India. Den er også dyrket i mange land i Asia. | ||
Bourbon vaniljepulver fra Madagaskar. Vanilje tilhører orkidéfamilien og blir brukt til å smaksette iskrem, yoghurt eller sjokolade. | ||
Produktet er av rå kvalitet, og har ikke blitt varmet opp over 40 grader celsius. Premium kvalitet. Vårt kakao pulver er av kreolsk variasjon, og fra Peru. | ||
Hampfrø er fullspekket med proteiner. De har en mild nøtteaktig smak. Inneholder en perfekt balanse av omega 3, 6 og 9. Hamp regnes blant den eldste maten menneskene har spist. | ||
Brukes i utarbeidelsen av pickles, grønnsaksretter, daals, og krydderblandinger som panch phoron og sambar pulver. De blir ofte brent for å redusere bitterhet og forbedre smak. |