Filters Sort results
Reset Apply
Perfekt for å lage kaker, pizza, brød, mousse, gelé, sjokolade, såpe, pudding og fruktpaier. | ||
Perfekt for å lage kaker, pizza, brød, mousse, gelé, sjokolade, såpe, pudding og fruktpaier. | ||
Spirefrø av alfalfa og karse. Mild kryddersmak. Næringsrik. Lett å dyrke. Karse er en av de letteste spirene å spire. | ||
Unik smak- og fargerik blanding. Næringsrik og energigivende miks. Lett å dyrke. Bløtlegg en spiseskje frø over natten i et spireglass, rens så to ganger hver morgen og hver kveld. | ||
Alfalfa er dronningen av spirefrø. Lett å dyrke og svært næringsrik. Frisk, søt og nøtteaktig smak. Alfaalfa er det mest brukte frøet til spiring og det høyest verdsatte. | ||
En unik smak sammensetning og fargerik blanding. Lett å dyrke. Næringsrik. Fin kombinasjon av frisk smak fra fennikel blandet med søtheten til alfalfa og kryddersmaken til reddik. | ||
Alfalfa, dronningen av spirefrø sammen med 5% ruccola. Frisk, søt og nøtteaktig smak med et hint av krydder. Næringsrik. | ||
Perfekt for å lage kaker, pizza, brød, mousse, gelé, sjokolade, pudding og fruktpaier. | ||
Glassflaske Blå 10ml Apotekerserien. Høyde 6 cm, diameter 2,5 cm. NB! Kapsler eller pipetter må bestilles separat. | ||
Vegetabilsk gelerings- og bindemiddel. Et glimrende alternativ til gelatin av animalsk opprinnelse. Agar agar er ekstrahert fra tang som er tørket i solen. |