Filters Sort results
Reset Apply
Blåbær rangerer like etter jordbær i popularitet av bær. Blåbær har de høyeste antioksidant kapasiteter blant alle frukter, grønnsaker, krydder og smakstilsetninger. | ||
Pulveret er tilberedt sammen med svarte bønner slik det tradisjonelt har blitt gjort i Kina, for å forsterke He Shou Wu. | ||
Tørkede gojibær regnes som supermat og er svært rike på antioksidanter, C-vitaminer og betakaroten. Frisk på smak. | ||
Katteklo er en tropisk klatreplante som vokser i regnskogen i Sør-Amerika. | ||
Kamilleblomst er en årlig urt av rekkefølgen Platycodon, Compositae og Matricaria. Denne søte urteteen med delikat smak, også kjent som "tarmens mor" og "vår frue av tarmene", har en lang historie med tradisjonell bruk. | ||
Ingefær er et anvendelig krydder som brukes i mange matretter samt desserter og bakverk. | ||
Maca er en urteaktig toårig eller årlig plante i Bolivia og Peru og er mest kjent som peruansk Maca. | ||
Rehmannia er en tradisjonell kinesisk plante. På kinesisk, kalles det Di Huang. Det er også kjent som kinesisk revebjelle. | ||
Shiitake er en spiselig sopp med tilhørighet til Kina, Japan og mange andre østasiatiske land. Den har blitt brukt i kinesisk mat i et par tusen år på grunn av sine helsefremmende egenskaper. | ||
Brahmi (latinsk navn Bacopa monnieri) er en av de indiske ayurvediske urter. |