Filters Sort results
Reset Apply
Urkornet emmer er næring- og smaksrikt. Det inneholder mye fiber og har et svakt gluten. Emmer gir et relativt mørkt brød. | ||
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe. | ||
Melasse har en svært aromatisk smak med en hint av lakris. Passer veldig godt i fullkornbakst, pepperkaker, sterke sauser og marinader, men også i musli, yoghurt eller blandet i varm melk. | ||
Økologisk Bakepulver Fosfatfri En av hjemme bakerenes uunnværlige hjelpere. Tilsatt litt maisstivelse som holder de aktive ingrediensene helt tørre frem til bruk. | ||
Teff var en av de tidligste plantene som ble domestisert. Det er en av de viktigste hovedvekstene i Etiopia og Eritrea. Den dyrkes for sine spiselige frø, også kjent som teff. | ||
Natron brukes vanligvis som hevelsesmiddel ved baking. Natriumbikarbonat eller Natron er svært basisk og brukes bl.a. også til å produsere såpe. | ||
Frisk juice laget av ferskpressede solmodne sitroner av høy kvalitet. | ||
Vegetabilsk gelerings- og bindemiddel. Et glimrende alternativ til gelatin av animalsk opprinnelse. Agar agar er ekstrahert fra tang som er tørket i solen. | ||
Hjortetakksalt kalles også for Hornsalt og brukes som tilsetningsstoff i deiger med mye fett og lite vann som kjeks, sveler (lapper), pepperkaker eller annen julebakst. | ||
Bokhvete er ikke en kornsort, men regnes som en nøtt og er helt fri for gluten. Den er lett å fordøye og rik på mineraler. |