Filters Sort results
Reset Apply
Valmuefrø har en nøtteaktig aroma. Malte valmuefrø har en enda fyldigere smak enn hele frø. Valmuefrø brukes til pynt og smakstilsetning i bakverk, særlig i loff og rundstykker. | ||
Linfrø har blitt konsumert av mennesker i tusenvis av år.
De har en nøtteaktig smak og brukes ofte på toppen av brød eller i salater. | ||
Belugalinsene er linsenes Rolls Roys. Navnet har de fått fordi de likner på russisk belugakaviar. De er preget av sin krydret-aromatiske smak. | ||
Næringsrike og sunne solsikkefrø. God nøtteaktig smak. Brukes i matretter og som snacks. Solsikkefrø kan brukes både i bakverk og matretter, eller drysses over salaten for litt ekstra knas og smak. | ||
Linfrø er også kjent som linseed, og har blitt konsumert av mennesket i tusenvis av år. Linfrø er ansett som den beste vegetabilsk kilde til en gunstig omega-3 fettsyre (alfa linolensyre). | ||
Mungbønne er en art i erteblomstfamilien, som opprinnelig kommer fra India. Spirene er kilde til folsyre og kobber, og er mye brukt i det asiatiske kjøkken. | ||
Teff var en av de tidligste plantene som ble domestisert. Det er en av de viktigste hovedvekstene i Etiopia og Eritrea. Den dyrkes for sine spiselige frø, også kjent som teff. | ||
Spirefrø av alfalfa og karse. Mild kryddersmak. Næringsrik. Lett å dyrke. Karse er en av de letteste spirene å spire. | ||
Unik smak- og fargerik blanding. Næringsrik og energigivende miks. Lett å dyrke. Bløtlegg en spiseskje frø over natten i et spireglass, rens så to ganger hver morgen og hver kveld. | ||
Alfalfa er dronningen av spirefrø. Lett å dyrke og svært næringsrik. Frisk, søt og nøtteaktig smak. Alfaalfa er det mest brukte frøet til spiring og det høyest verdsatte. |